AMG bőr autóülés

Autóülések részleges fejújítása

Különösen bőrüléseknék közkedvelt költséghatékony megoldás

Egyre gyakrabban keresnek meg olyan feladatokkal amikor anyagköltség takarékosság miatt az ülések teljes áthúzása, újrakárpitozása helyett a huzatnak csak egyes részeit kell cserélni vagy javítani. Ez a megoldás különösen bőrüléseknék közkedvelt, ugyanis a jó minőségű bőr autókárpit árát a gyártók bizony jól megkérik. Éppen ezért olyan tipikus esetekben, amikor a vezető oldali ülés combtámasza a ki-beszállásoktól megkopik, a bőr felülete elöregszik az ügyfeleknek azt tudjuk ajánlani, hogy hozzák be az elhasználódott ülést budapesti műhelyünkbe, ahol felmérjük az adott kárpit állapotát és javaslatot teszünk annak javítására.

Opel Astra ajtokárpit belső

Ez a megoldás alkalmazható

  • cigaretta által okozott égéséi sérülések
  • kulcs okozta szakadás
  • vezető oldali ülés combtámaszának kopása
  • ülőfelületek elöregedése

esetén is bőr, műbőr illetve textil kárpitoknál egyaránt.

Utasoldali hátsó bőrülések javítása

Bőrülés sérülése esetén lehetőség van nálunk a részleges felújítás után a bőr teljes felületének festésére, regenerálására is. Így elérhető áron kaphatjuk vissza az autóülések eredeti állapotát.

Autó búrülés javítás

Utazzon komfortosan, döntsön az autóülés javítása mellett!

Egy autó gyakori használata nemcsak a karosszérián és a műszaki területén látszik meg, hanem az utasterében is, főként az üléseken. A rendszeres ki- és beszállástól az autóülés széle kikopik, szétszakad, kilyukad a bőr vagy szövet kárpit, az évek folyamán kipuhul a szivacs, kényelmetlenné válik az ülés. A megoldás az autóülések javítása, melyben cégünk segítséget nyújt Önnek!

A bőr ülés esetén kicseréljük a kopott, szakadt elemeket, igény esetén újra is festjük akár az egész ülést. A szövet ülések javítása hasonlóan zajlik, melyhez bőséges anyagválasztékot biztosítunk. A kipuhult, tönkrement autóülés szivacsot öntéssel tömbösített szivaccsal javítjuk, formázzuk a gyárival azonosra. Az így felújított üléseket adjuk vissza boldog tulajdonosainak.

Az autóülés javításának köszönhetően ismét jól fogja magát érezni utazás közben, hiszen, ahogy az ember a saját otthonában, úgy az autójában is a rendezett, tiszta környezetre vágyik, mivel csak így érheti el a kiegyensúlyozottság érzését.

Élvezze újra az autó kényelmét és szépségét! Ha kérdése lenne, vagy meg szeretné rendelni az autóülés javítását, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Utasoldali hátsó bőrülések javítása

Újíttassa fel használt autóját autóülés kárpitozással!

Sokan döntenek úgy, hogy használt járművet vásárolnak, amikor autót keresnek, és nem ruháznak be teljes áron egy új autóra. Ha az ember felkészülten vág neki, akkor a használt autók piacán is könnyen találhat olyan autót, aminek a megvásárlásával jó üzletet köthet.

A használt autókat nem árt egy kicsit kipofozni, mert mégiscsak használatban voltak. Ez megmutatkozhat az autókárpit állapotán is. Az autóülés jellegzetes helyeken tud kikopni, a karfákon, a háttámlán és az ülőfelületen, ahol rendszeres súrlódás éri. Ha szeretne új kárpitot a frissen vásárolt autójába, keressen meg minket autóülés kárpitozással kapcsolatban!

Az autóülés kárpitozás rövid idő alatt kivitelezhető, az eredmény pedig magáért beszél. Nem csupán hibátlan állapotú, új kárpit kerül a régi, mások által használt helyére, de olyat választhat az új tulajdonos, ami az ízlésének is megfelel.

Forduljon bizalommal cégünkhöz és kérje autóülés kárpitozás szolgáltatásunkat! Érdeklődjön a pontos részletekkel kapcsolatban a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!