Bőrülés kárpitozás referenciák

Műhelyünk által készített, javított vagy átalakított bőrülések.

Karambolos autó ülései sérültek, azonban az üléseket borító kárpit használható maradt. A feladat a képen látható ülésen a bőrkárpit átszerelése és az oldalsó légzsák cseréje volt. Használt, de jó állopotban lévő szövetülésekről a szövetkárpitot el kellett távolítani, és a jármű eredeti bőrborítására kellett cserélni, majd egy új légzsák került beszerelésre. A műhelyünkben felújított ülések általában egy napon belül visszakerülnek a helyükre.

A Rover 620ti 15 éves bőrülései már eléggé megkoptak, főleg a vezetői oldalon. A tulajdonos az első ülések teljes felületének kárpit cseréje mellett döntött. Egyedül a fejtámlákat nem bőröztük, mivel azok igénybevétele az üléshez többi részéhez képest csekély. A belső betétek az eredetihez hasonlóan perforált anyagból készültek.

A képeken kárpitosműhelyünk által felújított bőrüléseket láthatják. Akad köztük bőrfestés a kevésbé kopott bőrfelületekhez, bőrülések részleges javítása, melyet leggyakrabban a vezető oldali üléseken végzünk illetve a jármű üléseinek komplett áthúzása, bőrözése is.

A képeken látható autóbelsőt a megrendelő igényei alapján úgy módosítottuk, hogy az ülőfelület közepén található elkopott, repedezett alcantara betéteket valódi bőrre cseréltük. A feladat tehát nem a bőrülések teljes újrakárpitozása volt, hanem egy olcsóbb megoldásként csak részlegesen újítottuk fel az elöregedett autósüléseket. A kárpitcsere eredménye egy esztétikilag felújított és kényelmesebb bőrülés lett.